B&B Üveges 
Betört, megrepedt, huzatos, párásodik, 
hívjon minket bizalommal!
Duplo-rendszerű hő és hangszigetelés 
Bontás nélkül!!!
MENÜ

NE FŰTSE AZ UTCÁT! SZIGETELJE AZ ABLAKAIT A

DUPLO-RENDSZERREL!

 

A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére.

Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok. Ugyanakkor

tökéletesen pótolja a meglévő, hagyományos ablakok hiányosságait.

 

  • Az első veszteségforrás megszüntetése

V-profilú, rugalmas, tartós és olcsó Duplex-szalaggal lezárjuk a tok és a nyílószárnyak élei mentén kialakult réseket, azaz megszüntetjük a filtációs hőveszteséget, mely az ablakok összes hőveszteségének kb 15-20%-a.

  • Második veszteségforrás radikális csökkentése

Az üvegen át fellépő, u.n. transzmissziós hőveszteségnek kb 1/3-1/4-ére való csökkentése egy harmadik üvegréteg felszerelésével, mely létrehoz egy második, üvegek közötti hőszigetelő légpárnát. Ez az üveg pedig hőszigetelő üveg, mely visszaveri a szobai hősugarakat.

  • Harmadik veszteségforrás megszüntetése

A szigeteléssel megtakarított fűtési energiának pedig nincs kazán hatásfokvesztesége sem. Mindezek eredője, hogy egy hagyományos ablak fűtési vőveszteségét 70-80%-al csökkentjük.

  • Hangszigetelés

Ha a Duplo-abalkot 6mm-s üveggel szereljük, különösen ha ragasztott, hangtompító réteggel megerősített üveggel, akkor akár 48-50 db hangenergia tompítást is el tudunk érni. Ez pedig intenzív külső zaj suttogó hangra történő csökkentése jelenti.

  • Költségek

Ez az egyszerű, de ugyanakkor rendkívüli szigetelőképességű rendszer egyúttal olcsó is. Kétszeri kiszállással, (méretfelvétel, majd szerelés) komplett helyszíni szereléssel most csak 14000.- Ft/ablak m2+ÁFA költséggel megvalósítható.                       

 

 

Ön se fűtse az utcát és kímélje idegeit a zajtól!

Asztali nézet